Petrklíč   >   Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

 

Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné, budou použity pouze k uskutečnění plnění smlouvy s kupujícím a marketingových akcí prodávajícího a nebudou jinak zveřejněny, poskytnuty třetí osobě apod. s výjimkou situace související s distribucí či platebním stykem týkajícího se objednaného zboží a katalogu(sdělení jména a adresy dodání). Prodávající postupuje tak, aby subjekt údajů neutrpěl újmu na svých právech, zejména na právu na zachování lidské důstojnosti, a také dbá na ochranu před neoprávněným zasahováním do soukromého a osobního života subjektu údajů. Osobní údaje, které jsou poskytnuty dobrovolně kupujícím prodávajícímu za účelem splnění objednávky a marketingových akcí prodávajícího, jsou shromažďovány, zpracovávány a uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném a účinném znění. Kupující dává prodávajícímu svůj souhlas ke shromažďování a zpracování těchto osobních údajů pro účely splnění předmětu uzavírané kupní smlouvy a využití pro marketingové účely prodávajícího (zejm. pro zasílání obchodních sdělení, telemarketing, sms), a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním zaslaným na adresu Petrklíč s.r.o., Míru 2065, 738 01 Frýdek Místek. Za písemné vyjádření se v tomto případě považuje i forma elektronická na email info@petrlic.cz.

Petrklíč může dále při poskytnutí souhlasu zpracovávat tzv. "cookies" tak, aby usnadnily poskytování služeb informační společnosti, v souladu s ustanovením Směrnice 95/46/ES o účelu "cookies" či podobných nástrojů a je zajištěno, aby uživatelům byly známy informace, které se ukládají do koncového zařízení, jež používají. Uživatelé mají možnost odmítnout, aby cookies nebo podobné nástroje byly ukládány do jejich koncových zařízení, např. tím, že spustí ve svém prohlížeči funkcionalitu anonymního prohlížení.

Jak používat cookies?

 

Cookie jsou malé textové soubory, které obsahují minimální množství informací ve formě písmen a číslic, které se ukládají do Vašeho zařízení při návštěvě konkrétní webové stránky. Jsou přínosné především pro rozeznání webového prohlížeče nebo pro zařízení, které uživatel používá.

Naše podmínky užití cookie

Během návštěvy našich webových stránek automaticky dostanete na Váš počítač jeden (případně více) souborů cookie, které jsou využívány především pro optimální poskytování služeb a zvýšení Vašeho komfortu.

Využití cookies

Na našem webu jsou námi nastaveny soubory cookie, a to soubory relační (po ukončení relace jsou trvale odstraněny) a soubory trvalé (ty jsou ve Vašem počítači uloženy po dobu jejich platnosti, max. 2 roky) nebo pokud nejsou Vámi z počítače odstraněny. Soubory umožňují naší společnosti rozpoznat Vaši opakovanou návštěvu.

Jak soubory používáme?

Soubory cookie nezbytného charakteru se využívají pro správnou funkci webových stránek, pamatují si Vaše další informace, abyste tyto informace nemuseli uvádět znovu.

Soubory optimalizace – tyto soubory umožňují sledovat anonymní uživatelská data (např. četnost a trendy klikání) a poskytují dlouhodobě funkčně bezproblémovou stránku pro všechny uživatele webu.

Analytické soubory cookie slouží k tomu, abychom lépe porozuměli tomu, jak návštěvníci naše webové stránky využívají a jak k nim přistupují. Stránky lze díky tomuto optimalizovat tak, aby byly uživatelsky co nejpřívětivější.

Reklamní účely naší webové naplňují prostřednictvím společnosti Google a Facebook využívající Vaše chování na internetu (pouze anonymní statistická data, nikoliv osobní informace). Soubory mohou využít také externí inzerenti, ovšem při snaze zobrazit reklamy pro Vás podstatné.

Nesouhlas a odstranění souborů cookie

Pro Váš uživatelský komfort doporučujeme při návštěvě našich webových stránek soubory cookie povolit. Pokud chcete odmítnout nebo odstranit všechny soubory cookie, můžete to provést přímo ve Vašem prohlížeči. Odmítnutí souborů cookie ovšem bude mít negativní vliv na použitelnost nejen našeho webu, ale i všech ostatních.

 

Objednejte si tištěný
katalog ZDARMA

AKCE TÝDNE